21 oct 2011, 20:02

Хайкууу 

  Poesía
867 1 2

Отчаяние.

Малко пари.

Прекалено много алкохол и цигари.

Прекалено малко цигари.

Трябва да занеса мармалад на баба ми.

© Симеон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??