17 mar 2008, 23:23

Хаос* 

  Poesía
516 0 2

Днес не те поканих,
мислите си, за да подредя!
Но ти нахълта без покана
и след себе си остави хаос!

 

 

Обичаше да идваш във ума ми,
а аз да те изгоня не можах!
Ти... отмъкна малко обич
и на нови мисли даде пак крила!

 

 

Думите ти пак ме поласкаха,
макар очите да издаваха лъжа!
Исках и не исках да съм твоя,
но предпочитам хаоса пред реда!

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??