8 jul 2008, 8:14

Хаос 

  Poesía
765 0 4

Умиращи слънца и грешни монахини,

младоженци в черно и поет без рими,

пищящи хора - от болка,

може би,

или от вечната умора, че някак си са още живи,

пленяващо момиче и огън от желания,

момче на колене пред нея, разкъсван от мълчание...

Залязващо от изток слънце и пълзящи птици,

и пищно погребение на мъртвите меланхолици...

© Димо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??