8.07.2008 г., 8:14 ч.

Хаос 

  Поезия
760 0 4

Умиращи слънца и грешни монахини,

младоженци в черно и поет без рими,

пищящи хора - от болка,

може би,

или от вечната умора, че някак си са още живи,

пленяващо момиче и огън от желания,

момче на колене пред нея, разкъсван от мълчание...

Залязващо от изток слънце и пълзящи птици,

и пищно погребение на мъртвите меланхолици...

© Димо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??