27 jul 2019, 7:55

Хаос 

  Poesía » Otra
600 0 0

Хаос... 

Разхвърлени мисли се мятът навън.

Нощ е... 

Красива и пагубна. 

Някои не спят. 

Студено е... 

Мъглата ме спира да видя света. 

Изгубих се... 

Пак бягам сама през дъжда. 

Тъмно е... 

Из улици мъртви се лутам. 

Затварям очи... 

Пак същият хаос наоколо. 

Аз не плача... 

Вали. 

 

© Нели Р Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??