Jul 27, 2019, 7:55 AM

Хаос 

  Poetry » Other
599 0 0

Хаос... 

Разхвърлени мисли се мятът навън.

Нощ е... 

Красива и пагубна. 

Някои не спят. 

Студено е... 

Мъглата ме спира да видя света. 

Изгубих се... 

Пак бягам сама през дъжда. 

Тъмно е... 

Из улици мъртви се лутам. 

Затварям очи... 

Пак същият хаос наоколо. 

Аз не плача... 

Вали. 

 

© Нели Р All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??