27.07.2019 г., 7:55 ч.

Хаос 

  Поезия » Друга
595 0 0

Хаос... 

Разхвърлени мисли се мятът навън.

Нощ е... 

Красива и пагубна. 

Някои не спят. 

Студено е... 

Мъглата ме спира да видя света. 

Изгубих се... 

Пак бягам сама през дъжда. 

Тъмно е... 

Из улици мъртви се лутам. 

Затварям очи... 

Пак същият хаос наоколо. 

Аз не плача... 

Вали. 

 

© Нели Р Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??