4 jul 2015, 11:15

Хаос 

  Poesía » De amor
380 0 0

В този хаос от минути и безвремие,

забравихме за нашата единствена Любов.

Превърнахме я в ежедневно потребление,

загърбихме я, отделихме се дори от Бог!

 

Забравихме за нашите мечти красиви,

за птиците и залеза на онзи плаж любим.

И дните си превърнахме в бодли трънливи.

В които работа и тиха вечер си делим.

 

Върни ми думите, изпълнени с тиха радост,

че аз съм с теб и ти с мен, върни!

Че любовта отлита като летен гларус

от онзи, който не успява да я оцени.

© Валентина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??