2 jul 2011, 18:34

Хаотично за реда 

  Poesía » Otra
639 0 6

 

                                                http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=249480

                                                                                              alipieva (Любов)


Пак стоя на перон "заминаващи".
Имам билет и място запазено.
Семафор и свирка - осъзнаваща,
взех и хап - за стомашните спазми.

Искам да тръгна - някъде и за никъде,
а занитих сърце в коловозите.
Твойто име неистово викам,
но играта приключи. Спряха залозите.

Мойта карта не бе печеливша -
проиграх си билета на томбола.
А и щом заседяваш по нишите,
си вредиш - образуват се тромби.

Джакпот не чакам, той е метафора.
И без него ще се справя с масрафа.
Смело тръгвам. Зелен е семафорът,
а багажът ми - стегнат...
                                 ... пуф-паф... пуф-паф...


===
                              

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??