14 oct 2007, 14:49

Happy burthday 

  Poesía
1207 0 2
 

Свещичките горят и прегарят.

Сметаната бавно се топи.

Алкохола изветрява, но чашите все още парят.

Мъката гори ли, гори.

 

В лед замръзва сърцето, тихо стене.

Дъх топъл и последен се спотайва,

устни румени, кървави, до мене

шепнат слова зловещи, някой се разкайва.

 

Музиката спира и скърцане се чува,

подаръкът в ъгъла тихо седи,

покривката се пак вълнува,

отсреща някой крещи: „Кой ще ме спаси?".

 

Отваряш вратата, за да я посрещнеш,

няма никой, сам празнуваш.

И пак до самотата ли ще легнеш?

Колко си подхождате... но пак не ме слушаш.

 

Пробождане - ето ме и мен:

„Честит рожден ден, честит рожден ден!"

© Александра Сергеевна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??