23 sept 2008, 7:33

Харесва ми 

  Poesía » De amor
477 0 5
 

Харесва ми да те наричам мой,

харесва ми да те целувам страстно...

И в този силен любовен порой

за теб и мен става опасно...

 

Харесва ми да ме обичаш сляпо,

харесва ми да те държа в дъжда,

харесва ми да бъде лято

и заедно да пипнем любовта...

 

Харесва ми да те обичам,

харесва ми да съм до теб,

харесва ми да бъда "твоето момиче"

и вечер да си мислиш все за мен...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??