31 oct 2010, 2:06

Харесваш ми 

  Poesía » De amor
861 0 1

Харесваш ми

Харесваш ми, какво да правя,
нима за туй виновен съм,
как стана всичко, аз не зная,
и даже струва ми се сън.

Стоя и мисля, че сънувам,
кажи с какво ме ти плени,
защо мечтая и жадувам
до мен да бъдеш вечно ти.

А как обичам да се вглеждам
в сините за мен очи,
и как приятно е, когато
макар за миг до мен си ти!

© Иван Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??