6 jun 2008, 12:26

Хармония 

  Poesía » Versos blancos
838 0 6

              Хармония

                                    (на съпругата ми)

 

       Тихо аз на този свят влезнах,

тихо и ще си отида.

тихо сняг над чело заваля,

бурята на младостта отмина.

 

        Тихо аз до тебе ще приседна

и тихи думи ще мълвим.

Тихо спомени ще влезнат

и тихо ще мълчим.

 

          Тихо аз ще те целуна,

тихо ще отвърнеш ти.

Тихо ще погледнеш, мила,

и тихо огън ще гори.

 

            Тихо са пораснали децата

и тихо са разперили криле.

Тихо са поели своите пътеки

и след тях е тишина.

 

            С тихи стъпки ще се връщат

 наш`те мили две чеда.

Тихо те ръка ще ни целунат

и ще ни сгрява обичта.    

© Борислав Пелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??