10 ene 2009, 23:34

Хартиено-тъжни кладенци 

  Poesía
699 0 2
 

Две хубави очи...

от снимката ми се усмихват.

Две хубави очи, които да обичам.

Обич - чувство, което дълго ще отричам.

Две хубави, хартиени очи.

Защото си далече.

А искам да те видя, мое саморазрушително човече!

Очите ти не мен, а нечий обектив са гледали тогава.

Тъжно е, но знаеш, че съм права.

Хамелеонови очи.

Променят се те, променяш се ти.

На снимката си все усмихнат.

Обаче знам, че ти е тъжно.

Губиш се в носталгия... по мен.

И от морскосините вали.

Две насила радостни очи.

Заради мен си ги усмихнал.

Очите ти са кладенци за болка.

Недей ми праща вече усмихнати очи в писма.

Защото знам, че ти е тъжно

и най-обичам двете хубави очи

когато в тях порой вали.

© Алиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Извинете ме, моя грешка.
    doreto66 права сте, Яворов е.
    Явно в бързината си съм сбъркала.
  • stefitopz (Усмивка ) 11-01-2009г. 00:04
    Напомня ми за "Две хубави очи" на Вапцаров.
    Харесах!

    Вапцаров?!?! Мислех, че е... Яворов.
Propuestas
: ??:??