16 ago 2016, 16:28

Хаосът ми в главата 

  Poesía
901 1 2

Пълен хаос ми е в главата,

постоянно няк'ва мисъл ми се мята.

 

Денят ми аз анализирам.

За утре планове планирам.

Но не щеш ли някой спомен ми префръкне.

Мечтая в утрешния ден да се промъкне.

И в бъдеще отново той да се превърне.

 

Вярно е, че човекът мечтите го крепят.

Надежда те и първа и последна са.

Дори и с бръчки да си и бяла коса.

Но има и такива несъществими,

в реалния свят непокорими,

но пък затова фантазия си имаме,

която с усмивка ни кара да се обличаме.

 

Враговете с пълна ярост да осмиваме,

любимите ни хора да обичаме

и в някой незаслужил да се вричаме,

от който наяве съвсем заслужено се отричаме

и по този начин пред уважението си коленичиме.

© Deya Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??