Игра рулетка с любовта ни и загуби.
Не помисли, че това ще ни погуби.
Заложи всичко срещу куп надежди...
Раздялата ни... беше неизбежна.
Помисли ли за мен? Какво заложи?
Живота на хазартна маса сложи.
Повярва, че си Бог, че си велик,
помисли ли за мен във онзи миг?
Любов ти дадох, дадох си душата,
не осъзна на жертвата цената,
не съумя с добро да ме спечелиш,
местенце в моето утре да намериш.
Сега кървиш... и аз кървя ужасно.
Как стигнахме до тук - не ми е ясно.
Напред е пропаст, а назад пожари.
Дори и Господ мене не пожали...
Съдба жестока... или куп от грешки?
Светът е пълен с слабости човешки.
Рискува и загуби мен в играта...
Уви, не знаеше на живота правилата!
© Феникс Феникс Todos los derechos reservados