22 ene 2006, 22:47

He Te obuЧaM 

  Poesía
820 0 2
Не,не те обичам вече,
ти за мен не значиш нищо,
не те обичам, бе човече,
да ме молиш да се върна при тебе е излишно.
Не искам отново да ме мамиш,
не искам аз отново да съм в твоите ръце,
не искам надежди по мене да храниш,
защото ти вече не си в моето сърце.
Ти сам изгуби мястото си там
и не се връщай да го търсиш,
защото втори шанс няма да ти дам,
друг път мисли преди нещо да извършиш!
Честно да ти кажа без тебе ми е по - добре,
добре ми е като не живея в лъжа,
добре ми е когато с чиста съвест казвам "НЕ",
добре ми е сега, когато съм сама!
Аз знам,че ти така си свикнал,
свикнал си да бъдеш с много жени,
към този начин на живот си привикнал,
нараняваш всички,а теб дали някоя ще те нарани?
И да те нарани едва ли ше ти пука,
защото товето сърце е от лед сковано,
сърце,което "обича" всички жени една след друга,
сърце,което от любов истинска никога не ще е обладано...

© Моничка Захарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво, че си стигнала до момента, в който можеш да кажеш "НЕ!", а и за стиха ти, разбира се.
  • Вероятно си преживяла някаква много дълбока лична драма, която те е подтикнала да напишеш това..и то на тази крехка възраст ;( ..Права ли съм?!
Propuestas
: ??:??