8 dic 2011, 13:39

Хей, животе... 

  Poesía » Otra
1083 0 19

Хей, животе - изплезих език,
да те следвам - същинска къртица,
a пък уж обеща да си кротък и тих -
(за какво ли ти плетох терлици)
Склерозира съвсем - взе да бъркаш посоките
(...а сърцето пиян е стрелочник)
Ти, животе, си серт, но съм впила в теб ноктите
и  оставам докрай твой заточеник!

© Валерия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??