13 feb 2011, 12:57

Hежна красота 

  Poesía » De amor
714 0 3

Тайнствена, нежна красота,

искам да е моя тя.

Но не знам как да я прелъстя

с думите на любовта, те ще изглеждат като лъжа

пред твоята невинна красота.

© Бисер Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??