18 dic 2007, 14:30

Хероин 

  Poesía » Otra
1573 1 18
ХЕРОИН

Намериха я зад някакъв гараж,
между празни бутилки и амбалаж.
Красива - удобно лежи,
изглежда само  спи.

Но от ръката и спринцовка стърчи
и  нея вече нищо не я боли.
В младото тяло - сърцето е спряло,
спокоен, вечен сън заспало.

А някъде майка истерично ще крещи и плаче,
баща безумно напред и назад ще крачи,
приятел ще пие и тежко ще проклина -
съдбата, хората и хероина.

А в луксозен апартамент дебела мутра, важна,
дебели пачки ще брои - с усмивка блажна.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??