17 sept 2011, 23:24

ххх 

  Poesía » Otra
720 0 1

Кънти в жестокото пространство

една набъбнала тъга.

С непозволено постоянство

очаквам себе си сега.


Дъждът ми праща есемеси,

но гордостта е с дъждобран.

Сънувам пак, че съм метреса

на Дон Кихот и Дон Жуан.


И с кикот пада на земята

воалът на невинността.

Доволен и безсрамен вятър

ме скрива в плачещи листа.


© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??