5 jul 2014, 17:10

ххх 

  Poesía » De amor
340 0 1

Аз съм винаги в съня ти

и със спомени живея.

Грешка съм на младостта ти.

Безнаказано се рея

 

в нощните ти небосклони.

Плувам в дневните морета.

Няма как да ме прогониш.

Аз съм важен щрих в портерта

 

на душата ти различна.

Тя със мене не старее.

Недоволстваш? Нищо лично ...

Някой ден ще проумееш,

 

че съм втората ти кожа,

другото ти АЗ - красиво,

че без мене ти не можеш,

а чрез тебе аз съм жива.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??