Аз съм винаги в съня ти
и със спомени живея.
Грешка съм на младостта ти.
Безнаказано се рея
в нощните ти небосклони.
Плувам в дневните морета.
Няма как да ме прогониш.
Аз съм важен щрих в портерта
на душата ти различна.
Тя със мене не старее.
Недоволстваш? Нищо лично ...
Някой ден ще проумееш,
че съм втората ти кожа,
другото ти АЗ - красиво,
че без мене ти не можеш,
а чрез тебе аз съм жива.
© Нина Чилиянска Всички права запазени