17 sept 2018, 11:54

ххх 

  Poesía
228 1 1

 

Някой живее в сърцето ми.
И ми прошепва : "Обичай!"
После бродира небето ми
със благодарности птичи.

 

Не ме измъчват съмнения.
Даже страха не познавам.
Строгите ограничения
прегазвам и преминавам

 

в някаква нова галактика.
Там са мечтите ми. Сини.
Нямам стратегия, тактика...
Смесвам минути с години,

 

но се събуждам влюбена.
Слънце в косите ми тича.
Смела съм. Не съм учудена,
че Бог ми прошепва : "Обичай!"

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??