Някой живее в сърцето ми.
И ми прошепва : "Обичай!"
После бродира небето ми
със благодарности птичи.
Не ме измъчват съмнения.
Даже страха не познавам.
Строгите ограничения
прегазвам и преминавам
в някаква нова галактика.
Там са мечтите ми. Сини.
Нямам стратегия, тактика...
Смесвам минути с години,
но се събуждам влюбена.
Слънце в косите ми тича.
Смела съм. Не съм учудена,
че Бог ми прошепва : "Обичай!"
© Нина Чилиянска All rights reserved.