10 may 2016, 20:54

ххх27 

  Poesía
740 0 1

                                           На Емо

Кой каза,  че се учим на обичане

единствено, когато съществуваме?

Не е ли любовта безкрайно вричане?

Раздяла няма, няма и сбогуване

 

с любимия, когато бързо тръгнал е

към други непонятни измерения.

Не може обичта да се изтръгне.

От нея няма никакво спасение.

 

Тя тихо съществува във Безкрая,

следата ù достига до Всемира

и там ще те намери. Зная. Зная,

че любовта упорства, не умира,

 

не си износва името от сричане.

Живее в нас, дори да се бунтуваме...

Кой каза, че се учим на обичане,

единствено, когато съществуваме?

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мисля, че това ти е най-хубавото от поредицата, посветена на Болката...
Propuestas
: ??:??