ххх
на Емо
Не, любовта не се губи.
Тя просто се трансформира.
Надвила пространства груби,
лети навред из Всемира.
Чакай я ! Ще те намери !
Сигурна съм - ще я познаеш!
Няма как да се измери,
ще я почувставаш....Да знаеш!
Тя ще е нашата тайна.
По нея ще идвам при тебе.
Ех, мъко моя , безкрайна...
Кръст си ми тъмен. И жребий.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados
Отново се възхитих на творбата ти, Нина!