4 дек. 2019 г., 10:16

ххх81 

  Поэзия
605 1 1

ххх 
                                   на Емо
Не, любовта не се губи.
Тя просто се трансформира.
Надвила пространства груби,
лети навред из Всемира.

Чакай я ! Ще те намери !
Сигурна съм - ще я познаеш!
Няма как да се измери,
ще я почувставаш....Да знаеш! 

Тя ще е нашата тайна.
По нея ще идвам при тебе.
Ех, мъко моя , безкрайна...
Кръст си ми тъмен. И жребий.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??