11 mar 2008, 15:09

Химия или нещо повече ... 

  Poesía
802 0 1
Тънка струя от киселина през зъбите се процежда,
всяка малка мисъл необратимо уврежда.
Болката я няма вече в това сърце-развалина,
останала е само алкалната му тъмнина.

В електроотрицателности различни се преплитат
химичните елементи на молекулата душа.
А кристалните решетки с метални криле отлитат
да открият химията най-велика - Любовта.

© Цвети Векова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??