11.03.2008 г., 15:09 ч.

Химия или нещо повече ... 

  Поезия
831 0 1
Тънка струя от киселина през зъбите се процежда,
всяка малка мисъл необратимо уврежда.
Болката я няма вече в това сърце-развалина,
останала е само алкалната му тъмнина.

В електроотрицателности различни се преплитат
химичните елементи на молекулата душа.
А кристалните решетки с метални криле отлитат
да открият химията най-велика - Любовта.

© Цвети Векова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??