3 mar 2010, 21:47

Химн на нощта 

  Poesía » Erótica
586 0 1

Красиво
пърха моето легло –
като среднощна пеперуда,

оплетена в завивките.

 

А тъмно е -
от уличната лампа
бледнеят ни усмивките.

 

Студено е -

разхвърляни, чаршафите
ни омотават спомените.

Избягаха преструвките
като подгонени любовници,
прескочили балконите.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??