3 мар. 2010 г., 21:47

Химн на нощта 

  Поэзия » Эротическая
584 0 1

Красиво
пърха моето легло –
като среднощна пеперуда,

оплетена в завивките.

 

А тъмно е -
от уличната лампа
бледнеят ни усмивките.

 

Студено е -

разхвърляни, чаршафите
ни омотават спомените.

Избягаха преструвките
като подгонени любовници,
прескочили балконите.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??