31 may 2024, 20:08

Химн на Приморско 

  Poesía » Civil
159 1 0

Химн на Приморско

 

 

Ах, Приморско! Ах, морето!

Тук най-красиво е небето!

Лазурно, синьо до безкрай!

Приморско! Ти си морски Рай!

 

Слънце! Пясък! Плаж! Релакс!

Тука всичко е на макс!

Джин със тоник и лимон

в града неписан е закон!

 

Капанчета едно до друго!

Приморско е направо чудо!

А пък през летния сезон

направо си е луд купон!

 

Ах, Приморско! Ах, морето!

Тук най-красиво е небето!

И човек се чувства жив!

Хем доволен, хем щастлив!

 

31.05.2024 г.

 

 

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??