21 mar 2017, 17:46

Хлапакът 

  Poesía » Civil
921 3 4

Сред всички тези лъскави коли, 
сред всички тези лъскави палати,
живееше един богат хлапак,
и правеше се на юнак.
Веднъж обаче буря се изви,
и всичко лъскаво строши.
Хлапакът със наведена глава,
по улиците тръгна със сълзи на очи,
и чак сега разбра:
"Не всичко е богатство и пари!"

© Антония Станчева Todos los derechos reservados

Малките неща са създадени, за да им се радваме! Не всичко в този живот е пари!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??