8 jul 2020, 23:25

Ходи 

  Poesía » Civil
730 0 1

Ходи по жарава!

Нищо, че пáри.

Не покривай с забрава

отъпканите пътеки.

 

Трудно е. Не е за всеки.

Пълно е с отрепки.

Всичко продават.

Историята ни-пълна с грешки .

 

Те знаят, как да поправят!

Дядовите потури висят на педали,

а момите полягат сами в сараи.

Пълнят пазвите с пачки.

 

Ти ходи по жарава.

Не за слава!

За да бъдеш винаги свободен!

Глава не скланяй!

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дядовите потури висят на педали,
    а момите полягат сами в сараи.!
Propuestas
: ??:??