8.07.2020 г., 23:25 ч.

Ходи 

  Поезия » Гражданска
729 0 1

Ходи по жарава!

Нищо, че пáри.

Не покривай с забрава

отъпканите пътеки.

 

Трудно е. Не е за всеки.

Пълно е с отрепки.

Всичко продават.

Историята ни-пълна с грешки .

 

Те знаят, как да поправят!

Дядовите потури висят на педали,

а момите полягат сами в сараи.

Пълнят пазвите с пачки.

 

Ти ходи по жарава.

Не за слава!

За да бъдеш винаги свободен!

Глава не скланяй!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дядовите потури висят на педали,
    а момите полягат сами в сараи.!
Предложения
: ??:??