Хората умеят да обичат,
в сърцата си човешки - безгранично!
За всекиго е писала съдбата,
в душите ни надничала е лично!...
Хората умеят да прощават,
за прошката родена е душата!...
С доброто сякаш слънцето изгрява
на ангела-хранител зад крилата!...
Между небето и земята плаче
ангел, над човешката съдба!...
Животът е божествена задача
и всеки има лична свобода!....
Хората умеят да пътуват,
прегърнали живота пъстроцветен,
че утре безпределно ще тъгуват,
когато се завърнат на небето!
© Елена Костадинова Todos los derechos reservados