10 ago 2007, 0:28

Хорски приказки 

  Poesía
602 0 3
Имала съм всичко.
И пари, и красота, и тяло.
 Имала съм всичко.
 И чар, и ум, мъжките желания,
за да пробуждам.
Имала съм,
а всъщност нямам нищо.
Нещастието винаги ме следва
 и семейството си  семейство не наричам.
 И сестра ми чужда е за мене, а майка една ни е родила.
Отчуждени сме и толкова сами.

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??