10.08.2007 г., 0:28 ч.

Хорски приказки 

  Поезия
603 0 3
Имала съм всичко.
И пари, и красота, и тяло.
 Имала съм всичко.
 И чар, и ум, мъжките желания,
за да пробуждам.
Имала съм,
а всъщност нямам нищо.
Нещастието винаги ме следва
 и семейството си  семейство не наричам.
 И сестра ми чужда е за мене, а майка една ни е родила.
Отчуждени сме и толкова сами.

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??