17 may 2023, 16:25

Хотел Армира 

  Poesía » De amor
545 0 2

На там където птиците летят,

на Юга - непосредствено след Язовира,

на път към "Дупката" в Ивайловград,

сърцето ми плени един хотел - "Армира".

 

Душата иска само да запей,

онази песен дето носи се легенда,

как тук виреят чудни орхидей,

в пределите на ресторанта "Хасиенда".

 

Слънце грее в приказка красива,

прелистваш страницата и ето я нощта!

И сякаш ти в прегръдките на самодива,

разбираш колко топъл е света.

 

За туй, приятелю, бъди готов!

Ще те посрещнат тук с ивайловградско вино,

но не какво да е, а с марката "Любов",

ще бъде само и единствено незабравимо.

© Иван Бодуров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тук има продуктово позициониране!
    И раздела си нацелил!
  • Чак ми се прииска да отида в този хотел
Propuestas
: ??:??