25 jun 2009, 23:43

Hова 

  Poesía
554 0 5


Не съм любов!
Изтръгнах от утробата си святост.
Има ли някой да знае дали от нероденост боли?
Съдници, които да кажат...
колко живота затвор заслужавам.

Бреме е на себе си да не приличам.
От неродени чувства май по-малко тежи.
Утопиите ми градени с години,
разграждат се тихо във въздуха...
Превръщам се във молекула. С отрицателен знак.

 

Свободна съм. Нова и чиста.
Измита от целия грях.
Леко ми е.
Не и на душата. Развалена.

 

 Заченах.
Плаках.
Не родих.
Станах майка.
На нови хоризонти.

И тъга...

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??