7 jul 2019, 17:43

Храмът на любовта е в развалини 

  Poesía » De amor
210 0 0

Когато ти бе до мен,

имаше красота и слънчеви дни,

ала сега, уви, съм натъжен -

храмът на любовта е в развалини.

 

И с болка разбирам сега

що значи да не мога да летя,

що значи душа да е сама,

що значат вехнещи цветя.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??