7.07.2019 г., 17:43 ч.

Храмът на любовта е в развалини 

  Поезия » Любовна
208 0 0

Когато ти бе до мен,

имаше красота и слънчеви дни,

ала сега, уви, съм натъжен -

храмът на любовта е в развалини.

 

И с болка разбирам сега

що значи да не мога да летя,

що значи душа да е сама,

що значат вехнещи цветя.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??