16 abr 2017, 22:55

Христос Воскресе 

  Poesía » Otra
234 2 7

"Христос Воскресе!"

Този нощен възглас

въздуха разтресе!

И всеки вярващ казва:

"Воистина Воскресе!"

И всеки този възглас

в душата да приеме.

И с божия си проглас

добро да възприеме!

 

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ, ПРИЯТЕЛИ!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??