2 mar 2017, 18:15

Хубава измама 

  Poesía » De amor
362 0 0

И болката е хубава измама,

покръстила душата ми из път.

А всеки неин път е драма

и всяка драма – като смърт.

 

И всяка драма е красива,

и в твоята посърнала душа.

Щом ти от мене си отиваш

в горещото на споменна сълза.

 

А болката е хубава измама,

покръстила душите ни из път.

Но Бог с любов ще ги нахрани –

да тръгнат към небесния си връх!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??