За нея той стихове пише
от чиста любов вдъхновен.
Избухва, изгаря във рими
от неиния чар покорен.
Тя с цветна палитра рисува,
платната са с нежност обвити
и с четката нежно флиртува
с картини с чувства пропити.
Той с думи красиви описва дъгата,
тя в цвят я облича вълшебно.
Тях заедно сякаш събра ги съдбата
в стихия целуваща нежно.
© Мом Todos los derechos reservados
В десетката,усмихна ме