15 jul 2020, 7:10

*** 

  Poesía » De humor
614 0 1

Мутра, шкаф, чекмедже,

народ, бедност, дередже,

Череп, маса, банкноти,

Бояна, дрон, идиоти.

 

Прокурор, агресия, произвол,

сарай, знаме, цар гол,

Росенец, плаж, кютек,

протести, хунта, 21 век.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??