15.07.2020 г., 7:10 ч.

*** 

  Поезия » Хумористична
613 0 1

Мутра, шкаф, чекмедже,

народ, бедност, дередже,

Череп, маса, банкноти,

Бояна, дрон, идиоти.

 

Прокурор, агресия, произвол,

сарай, знаме, цар гол,

Росенец, плаж, кютек,

протести, хунта, 21 век.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??