13 jun 2018, 9:03

Хвърли ми залък – любов го наречи 

  Poesía » De amor
456 5 12

Хвърли ми залък – любов го наречи,
прескъпо ще ми струва този дар
и опакована в страдание ми я връчи,
да бъде тя болезнена като шамар.

 

Грижливо с панделка я завържи –
да буди възхищение у всеки,
аз зная, разопаковам ли я, ще боли,
но нищо, това е моя преценка.

 

Един ден буйстваща, а в други – кротка,
любов да пренощува в мен самата,
а навести ли ме изневиделица тъгата,
ще пием двете по бутилка водка.

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??