И ако не е любов,
какво ще е...
щом следвам твойте многоточия,
останали след тишината...
И ако не е любов,
вина ли е,
че мислено пресичам тротоарите
и вървя след стъпките ти мълчаливо...
И ако не е любов,
какво ще е...
Завръщане отново там, където
не чувствах болката, а само щастието -
чисто и без срок на годност.
И ако не е любов,
какво ще е...
http://vbox7.com/play:5cc70e69
© Жулиета Великова Todos los derechos reservados
но те Жулиетите знаят що е истинска любов...
чедесен стих...сърдечно, те прегръщам...с обич.